HYVÄ TIETÄÄ:

Kesäteatterin ohjelmisto soveltuu koko perheelle.

Noin kaksi tuntia kestävään näytelmään sisältyy puolen tunnin väliaika.
Kannattaa tulla ajoissa paikalle.
Kesäteatterin sijainti: Juuka, Vuokontie 1035
Tienumero: 15826

VIIHTYISYYTTÄ JA PALVELUITA:

Kesäteatterissa on katettu noin 500 hengen katsomo, joten sateen sattuessa vain näyttelijät kastuvat. Selkänojalliset penkit.
Kuuluvuutta kehuttu
Riittävät paikoitustilat henkilöautoille ja busseille. Liikenteenohjaus järjestetty. Keltaliivinen ystävällinen alueisäntä auttaa ja opastaa.
Teatterialueella siistit vesivessat.
Puffettia pitää Vuokon Eteläinen kyläseura yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjolla on herkkuja makean ja suolaisen nälkään, mm. kahvia, pullaa, karkkeja, makkaraa.
Kesäteatterin ohjelmisto soveltuu koko perheelle. Lippujen hinnat ovat edulliset ja näytelmän käsiohjelma sisältyy hintaan.
Teatterilla on kaksi pyörätuolia, joita voi lainata.

RYHMÄT (vähintään 20 henkeä):

Ota etukäteen yhteyttä yhteyshenkilöön ja varaa liput. Ryhmät voivat tilata tarjoilun etukäteen.
Ryhmävarauspääsylippuja ei lähetetä etukäteen, vaan liput saa linja-autojen parkkipaikalta ryhmävastaanottajalta, joka jakaa liput ja käsiohjelmat. Samalla ryhmänjohtaja maksaa liput ja tarjoilun käteisellä (ei kortilla) tai maksun voi suorittaa myöhemmin (tilisiirtolomake ryhmävastaanottajalta). Myös laskutus on mahdollinen.

TÄRKEÄÄ:

Muistakaa sulkea matkapuhelimenne esityksen ajaksi.
Esityksen tallentaminen (kuvaaminen, äänittäminen ym.) on kielletty.
OIKEUDET MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN

ESITYKSEN PERUUNTUMINEN

on mahdollista ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. näyttelijän sairastuminen). Teatteri ei vastaa force majeure -tapausten (esim. luonnonmullistukset, kuten tulivuorenpurkaukset ja pyörremyrskyt) asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista.