Kurvikkaat konsultit

(2006)

Kirjoittanut Seppojuhani Ruotsalainen

Sovitus ja ohjaus Sari Siltavuori

Lehmä pitää lähettää vehreämmille laitumille ja pistää pystyyn uusi moderni yritys. Laihdutusklinikasta tulee menestys, kun asialla ovat asiantuntevat ja kurvikkaat konsultit. Asiakkaita voi tulla milloin tahansa. Tepsiikö ruokavalio ja pillerit? Kaikki ei taida mennä ihan suunnitelmien mukaan. Elä nyt hättäile. Lehmälukukin saattaa vaikka kasvaa...

Lottopotti

(1987 ja 2007)

Kirjoittanut Seppojuhani Ruotsalainen

Sovitus ja ohjaus Risto Tarkiainen

Junttivaaran kunta kärsii rahapulasta ja uusi monitoimitalokin pitäisi rakentaa. Kuka päästää kunnanjohtajan pinteestä, raharikas vuorineuvos, turisti Gruppenbauer vai sattuma? Lotto vetämään, niin eiköhän asia järjesty. Mukana tietysti rakkautta, juoruakkoja ja juopottelevia vuorineuvoksettaria.

Kahen akan loukussa

(2008)

Kirjoittanut Heikki Luoma

Sovitus ja ohjaus Risto Tarkiainen

Näytelmä kertoo avioliiton ensiaskeleista, jotka eivät suju aivan toivotulla tavalla. Mainittakoon, että aiheen käsittelytapa saattaa aiheuttaa ajoittaisia kouristuksia katsojien vatsalihaksissa.

Taistelevat koppelot

(2009)

Kirjoittanut Heikki Luoma

Sovitus ja ohjaus Kati Rissanen

Kylässä vallitsee sekasorto ja lopulta on rovastinkin puututtava asioiden kulkuun. Tarmoa täynnä oleva Cunilla on viemässä vihkipallille pyydystämänsä Pekan, jolle liikunnasta johtuva pulssin kohoaminen on uusi ilmiö. Höyhenet pöllyävät, mutta onneksi kyläläiset juoksevat talkoovoimin apuun.

Impi isännälle

(2010)

Kirjoittanut Seppo Holttinen

Sovitus ja ohjaus Johanna Leksis

Eino ja Reino, sympaattiset vanhapoikaveljekset ovat aina tehneet kaiken yhdessä. He viljelevät kotitilaansa Pohjois-Karjalkan kauniissa maisemissa omaan leppoisaan tahtiinsa. Mutta vaimon puute aiheuttaa huolta. Löytyykö impi isännille vai ei?