Kivenpyörittäjän kylä

(2001)
Perustuu Heikki Turusen romaaniin
Sovitus ja ohjaus Tiina Voutilainen

Pohjois-Karjalan Jerusalemin hiljalleen kuihtuva kylä valmistautuu viettämään Unelman ja Leevin häitä. Juhlaan osallistuu koko kylä, jopa sieltä aikoinaan maailmalle lentäneetkin palailevat kotinurkille juhlistamaan häitä ja etsimään lapsuuden idylliä. Mutta asiat eivät olekaan kuten ennen. "Näillä särkillä on iät kaiket pyöritelty kiviä, esi-isät sen aloitti ja myö jatkettiin. Silti nuo pellot on täynnä, niitä vain pullahtelloo..."

Iisakin naimapuuhat

(2002)

Kirjoittanut Reijo Malm

Sovitus ja ohjaus Kari "Tumi" Turunen

Tien rakentaminen järisyttää Iisakin rauhaa. Markka on vielä Suomen paras valuutta ja lehmät lypsävät oikeaa maitoa, mutta muutos on jo ovella. Kumpi on parempi, maaseutu vai kaupunki? Sitä sopii miettiä pontikkaa tissutellen. Seksin aakkosia kannattaa opiskella mieluummin kirjeopistossa, vaikka Iisakin ympärillä pyöriikin pari kiinnostavaa naista.

Kesä Kuteman kylässä

(2004)

Kirjoittanut Teuvo Ruohoranta

Ohjaus Sari Siltavuori

EU ravisuttaa Kuteman kylää. Lehmistä on pitänyt luopua, mutta miten on rakkauden laita? Saako uusi seminologi kylän tavoitelluimman poikamiehen? Entä paljastuuko vuosikymmeniä piiloteltu salaisuus? Laulua, naurua ja haitarinsoittoa ja hyvää tuulta.

Lemmenliekkejä lomakylässä

(2005)

Kirjoittanut Anita Saarelainen

Sovitus ja ohjaus Sari Siltavuori

Lomakylä Lemmikki houkuttelee kesävieraita rauhallisella maalaisidyllillä. Vieraita saaapuu Saksasta asti, kullanryöstäjät ja toimittajat temmeltävät kylässä ja pian ovat pyörällä päät ja sydämet, eikä rauhasta tietoakaan. Kun rakkaus roihahtaa, ei kukaan välty lemmenliekeiltä.